Bel Chris:   0475 59 99 45

PROJECT

Apotheek Corum in Mariakerke

Business - Inrichting apotheek

  Apotheek Corum is een gekende waarde in Mariakerke en was na overdracht aan de volgende generatie toe aan een renovatie. COORDINATED creëerde een uniek ontwerp voor de winkelinrichting en leidde de realisatie in goede banen.

  Zowel de winkelruimte als de back-office kregen een make-over. In het ontwerp werd gekozen voor een zachte groene kleur die volledig tot zijn recht komt in combinatie met de natuurelementen en organische vormen. De artificiële olijfbomen en wandposter creëren een unieke vibe en zachte uitstraling.

  Deze apotheek is uitnodigend en bovendien goed uitgerust. Naast een apotheekrobot, werd een interactief tv-scherm geplaatst waarmee bezoekers zelf bestellingen kunnen plaatsen. Het verhoogt de efficiëntie en biedt meer ruimte aan het kabinet, bureau en de bereidingsruimte. Bij het binnenkomen wordt de bezoeker vlot langs het ruime assortiment aan geneesmiddelen en verzorgingsproducten geleid. De rekken zijn op maat gemaakt en komen mooi tot hun recht in de prachtig afgeronde nissen. Het design bevat heel wat organische vormen en zie je ook terug in de wandpanelen van de kassa’s en de modulaire pendelverlichting. Spring hier zeker even binnen wanneer je in de buurt bent.

  Fotografie: Moos Photography
   

  Advies nodig voor de inrichting van uw apotheek of winkel? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.