Bel Chris:   0475 59 99 45

PROJECT

Inrichting appartement in Dilbeek

Privé - Badkamer, slaapkamer, dressing, bureau

  Deze inrichting in Dilbeek straalt luxe uit. De bewoners van dit appartement komen hier thuis in een high-end maar vooral rustgevend interieur. Doordat de ruimtes eerder klein zijn, werd gekozen voor een slimme inrichting die ruimte creëert. Ook de verlenging van de bestaande glasramen, zorgt heel wat extra lichtinval en een open en aangename sfeer.

  Met maatwerk en wit als toonaangevende kleur, creëerden we een rustige basis die tot in de puntjes is afgewerkt. Er werden enkele handige technieken geïntegreerd die de inrichting ook een praktische en unieke touch geeft. Zo zijn de spiegels in de badkamer verschuifbaar over de volledige lengte en bieden de kastenwanden in de dressing maximale opbergruimte. Bewegingsvrijheid en optimale benutting van de oppervlakte? Check!

  Voor de afwerking van deze warm minimalistische inrichting is gekozen voor kwalitatieve materialen als carrara marmer en design accessoires. De materialen die al aanwezig waren in het andere deel van de woning werden doorgetrokken om er één geheel van te maken.

  Fotografie: Moos Photography
   

  Advies nodig voor de inrichting van uw appartement? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.